Join Us On Facebook

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ "ΒΑΜΠΙΡ" ΔΑΓΚΩΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

Posted by Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016, under | No comments


Μια ακόμη σημαντική στιγμή κατέγραψε η ιστορία για την συμπαθή ομάδα του ΑΟ Λεβάντε. Αυτή την φορά «θύμα» των «νυκτερίδων» έπεσε ο Βύζας Μεγάρων!
Η Ζακυνθινή ομάδα αν και δεν έχει ελπίδες παραμονής έδειξε ότι παίζει για την ιστορία και πλέον κάνει πλάκα σε μικρούς και μεγάλους στην κατηγορία!
Αυτή την φορά κέρδισε με 3-1 του Μεγαρείς σε ένα επεισοδιακό ματς όπου οι γηπεδούχοι έμειναν στο τέλος με 9 ποδοσφαιριστές και οι φιλοξενούμενοι με 10!
Τα καλύτερα τα φύλαγε για το τέλος ο ΑΟ Λεβάντε που συνεχίζει να εκπλήσσει όμορφα τον 30 όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας! Οι Μεγαρείς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας διάθεση να «καθαρίσουν» το ματς. Ομολογουμένως έδειξαν  ότι έχουν μια πολύ καλή ομάδα που προφανώς αδικείται από την βαθμολογική της θέση.

Στο 2΄ ο Τσόνκοφ από πλάγια θέση θα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία. στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρόππας θα βγάλει μια ωραία σέντρα, ο Αλεβίζος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ! Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με τον Κλωνάρη στο 16΄ να χάνει μοναδική ευκαιρία καθώς σημάδεψε το πόδι του Δούμουρα…

Από το 25΄ και μετά ο Λεβάντε απείλησε για πρώτη φορά με ένα σουτ του Μπινιχάκη που βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων! Στο 38΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν καθώς ο Κλωνάρης θα βρει ωραία τον Μεϊμαρίδη αυτός με γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Χαραλαμπίδη!

Στο 43΄ οι Μεγαρείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο Κουσίδης εκτέλεσε φάουλ από πολύ μακριά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Χαραλαμπίδη ο οποίος την βρήκε λίγο με τις άκρες των δακτύλων του και στην επαναφορά ο Τσόνκοφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον επόπτη να σηκώνει την σημαία για οφσάιντ!

Στην επανάληψη ο Λεβάντε παρουσιάστηκε με ένα καλό πρόσωπο δείχνοντας πάθος αλλά και οξυδέρκεια στο παιχνίδι του!  Οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10 καθώς στο 54΄ αποβλήθηκε ο Βουρνάζος από τον Βύζαντα και στο 59΄ ο Μπινιχάκης! Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά στο 63΄ ο Στούπης σε αντεπίθεση θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους! Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Τσούπης θα χάσει μια ευκαιρία για να κάνει το 2-0.

Αντί αυτού ο Μακρής θα ισοφαρίσει σε 1-1 στο 67΄ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μάριος Μαρούδας θα τροφοδοτήσει τον Χρήστο Κομιώτη και ο τελευταίος θα κάνει το 2-1. Λίγο μετά θα αποβληθεί και ο Λεβάντες θα συνεχίσει με 9 το παιχνίδι! Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα ο Λεβάντες χειρίστηκε καλά το παιχνίδι. στο 71΄ ο κορυφαίος Μάριος Μαρούδας θα βρει τον Στούπη ο οποίος ‘έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ! Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μάριος Μαρούδας στο τέλος ο οποίος ‘έκανε το τελικό 3-1 μετά από ωραία ενέργεια του Στούπη…



Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Πατσιαβούρας, Τζιαφέρης Αθ.,  Δούμουρας, Ρόκο (51΄ Οικονομόπουλος), Παππάς, Μπινιχάκης, Μαρούδας (90΄+ Πλατέλλας), Στούπης (90΄ + Γεωργούσης), Κομιώτης .


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Τάκης Χριστόπουλος): Αρχοντάκης, Ατματσίδης, Ρόππας, Μακρής, Τσονκόβ (64΄ Ρόγκας-Δρόσος), Βουρνάζος, Παιδάκης, Αλεβίζος, Μεϊμαρίδης (73΄ Κολιόπουλος), Κλωνάρης, Κουσίδης.








Πηγή : ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου